Energiefiets huren

Energiefietsen huren

De Energie Fiets opstelling is een sportieve beleving met een duurzame betekenis. Deze sportieve uitdaging is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar tot en met volwassenen die nog steeds kunnen en willen fietsen. Hoe harder je fietst, hoe meer elektriciteit je opwekt. Zo is het mogelijk om met de Energie Fiets opstelling uw fiets vermogen te testen. De Energie Fiets Attractie zorgt ervoor dat de menselijke energie wordt omgezet in elektrische energie. De menselijke spierkracht wordt omgezet in mechanische energie en deze mechanische energie wordt weer omgezet in elektrische energie. Met deze elektrische energie kunnen dan weer veel inspirerende en educatieve belevingen met een duurzame betekenis gerealiseerd worden. O.a. Het laten branden van verschillende lichten, Het opladen van apparatuur zoals mobiele telefoons, Het vol fietsen van de lichtkolommen, het afspelen van muziek ( zonder te fietsen wordt er geen muziek gedraaid ) en het maken van smoothies via de blenders. Alles waar elektriciteit voor nodig is kunnen we realiseren met de Energie Fietsen.

Energiefiets - beeldscherm


Met deze Energie fiets kunt u via het beeldscherm bekijken hoeveel watt er opgewekt kan worden door middel van fietsen.

Energiefiets - muziek


Zorg voor een sportief feest, muziek afspelen door middel van trappen. Stoppen met trappen betekend geen muziek.

Energiefiets - lichtkolom


Via deze licht kolom Energiefiets is het mogelijk om een aantal Wh bij elkaar te fietsen. Fiets de kolom van rood naar groen vol en zorg dat het zwaailicht en de toeter af gaat.

Energiefiets - licht


Met deze Energie fiets is het mogelijk om lichten te laten branden. Merk het verschil tussen halogeen en led verlichting.

Energiefiets - blender


Met deze Energie fiets maakt u heerlijke smoothies via de blender. Fietsen met als beloning een lekker fruit drankje.

Energiefiets - opladen


Met deze Energie fietsen is het mogelijk om elektronische apparaten op te laden zoals bv: je Telefoon.